De Paintball Boerderij in Ewijk De Paintball Loods in Rijkevorsel De Airsoft Loods in Rijkevorsel

Paintball Strand

 
menu

Wat is paintball

Vergeet wat je weet over paintball
Dit is paintball!

Paintball, niet zomaar een spel, dit is een strijd!

Wees daarom goed voorbereid.

Battle-modus aan en gaan!
Samen met je teamgenoten de tegenstander verslaan is het doel. Maar hoe pak je dit het beste aan? Zoals in elke strijd is het belangrijk dat je met je team bespreekt wie bijv. de sniper acties inzet en dat je elkaar goed 'gedekt' houd. Gebruik je sterke kwaliteiten. Zit er een Rambo in het team? Een snelle sprinter? Daag jezelf en anderen uit, om alles te geven in deze battles! You will not fail! Voorzie jezelf van genoeg munitie zodat jij en je team in het heetst van de strijd kunnen blijven knallen. O.a. TEAM DEATHMATCH, CAPTURE THE FLAG en INFECTED zijn games waarbij je conditie en skills absoluut getest zullen worden! Be prepared..!

Om een aanval te kunnen weerstaan heb je nodig: een no-fear mentaliteit, een goed communicatie level in je team en voldoende kogels natuurlijk. Ook kun je met een extremere versie van het wapen strijden! Overleg wie van jouw team let op de verdediging van de tegenstanders, wie jou gedekt houdt als je gaat sprinten om de vlag te veroveren en zorg dat je een sniper ergens hebt zitten dit de target in de gaten houdt! Blijf bijv. in groepjes van 2 lopen, zodat als de één zijn wapen moet bijvullen, de ander hem veilig houd en je meteen een fulltime dekking hebt. Verschuil je achter de vele obstakels nadat je een schot hebt gelost, en terwijl de kogels je om de oren vliegen, kun jij herladen of een nieuwe spot vinden. Voorkom dat je langer op dezelfde plaats zit, ze komen eraan!

Naast de battlegames kun je ook meedoen aan de Bunnyrun. Deze is bedoeld voor de ware strijders, of degene die dénken ware strijders te zijn. Dus nomineer gerust een teamgenoot! Hijs jezelf in een bunnypak, betreed de battlezone en ren voor je leven! Het zou maar net kunnen dat je genadeloos beschoten word, maar naderhand kun je jouw welverdiende beloning ophalen bij onze medewerkers in de Burgerbar!

Durf je het nog aan?

 

Waarom Paintball bij ons kiezen?

 1. Leuke indoor- en outdoor locaties verspreid over het gehele land.

Voor steeds meer Nederlanders zijn wij in de buurt gevestigd en daarmee zijn we steeds makkelijker bereikbaar. Geschikt voor teambuilding, bedrijfsuitjes, bunny run, kinderpaintball, vrijgezellenfeest en meer leuke groepsactiviteiten.

 2. Altijd tegenstanders: Je kunt met elk groepsaantal komen.

In tegenstelling tot andere paintball bedrijven geven wij u de mogelijkheid om al te komen met 1 persoon. Hierbij heb je altijd tegenstanders en dus een leuk dagje weg.

 3. Gratis digitale groepsfoto in paintball outfit

Op locaties wordt van je groep een leuke groepsfoto in paintball outfit gemaakt. Hierbij maak je kans op de Golden Ticket.

 4. Kans op een Golden ticket welke wekelijks wordt verloot

Wekelijks wordt er een Golden Ticket onder de groepsfoto's op facebook verloot. Hiermee mag je voor een 2de keer komen met gratis 1000 paintballs cadeau. Deze foto's worden na bezoek online gezet.

 5. Het weer houdt ons niet tegen.

Het paintball gaat gewoon door zolang u komt. Natuurlijk wordt er wel een halt aan het spelen gebracht wanneer het gevaarlijk zou worden. Uiteraard hebben wij ook indoor locaties voor u om te komen paintballen.

 6. Mooie locaties/horeca en lekker eten

De locaties zijn voorzien van een goed uitziende horeca met leuke uitstraling. Een leuk sfeertje dus! De burgerbar locaties zijn voorzien in het klaarmaken van een heerlijke maaltijd, de burgers die zowel vullen als lekker smaken.

 7. Wij maken het organiseren makkelijk

Onze digitale agenda weergeeft overzichtelijk alle actuele boekingsmogelijkheden voor u. Hiermee kunt u gemakkelijk een boeking maken wanneer u dat uitkomt. U kunt zich tevens net zo makkelijk afmelden of reservering verzetten in de digitale agenda.

 8. Altijd verschillende spelletjes

Om uw uitje een zo leuk mogelijke beleving te geven spelen wij veelal drie verschillende spelletjes.

 9. Avondgames door verlichte speelvelden

Jazeker, in de avonden wordt er gepaintballd. De velden zijn verlicht waardoor u gerust kunt komen voor een leuk potje paintball in de avonden.

 10. Mogelijk om op de korte termijn te boeken

De digitale agenda geeft u overzichtelijk en actueel weer waar er een plekje voor u vrij is. Hiermee kunt u makkelijk op korte termijn boeken.

 11. Mogelijkheid voor eigen veld

Groepen groter dan 15 personen kunnen gebruik maken van een eigen veld. U kunt in samenspraak met onze telefoniste een afspraak maken. Bel naar 085-8888581 voor meer informatie en een reservering te maken.

 12. Kinderpaintball

Ook voor kinderen is er paintball, ga naar www.heldenfeestje.nl voor meer informatie.

 13. Zicht op de velden

U kunt bij de velden kijken om de actie op veilige afstand te kunnen zien.

 14. Professionele begeleiding

Om de kwaliteit die u mag verwachten te waarborgen, volgen al onze instructeurs een gedegen interne opleiding waardoor uw uitje niet alleen vol plezier maar ook veilig verloopt.

 15. Gratis konijnenpak voor de jarige of vrijgezel

Er zijn gratis konijnenpakken voor de jarige of vrijgezellen beschikbaar.

 16. Gratis parkeren

U kunt gratis parkeren op alle locaties, behalve die van Paintball Strand.

 17.Verwarmde horeca

De locaties zijn voorzien in een droog, verzorgde en verwarmde horeca gelegenheid.

 18. Gastvrij en meedenkend

Op alle locaties streven wij naar een meedenkende en gastvrije omgeving waarbij een leuk uitje centraal staat. Wij willen u immers een leuk dagje weg geven!

 19. Paintballwapens die werken op perslucht

Een paintballwapen werkt door middel van luchtdruk. Wij werken met perslucht in plaats van het meer gangbare CO2 lucht. Aan de ene kant vanuit milieu en veiligheidsaspecten, maar een andere belangrijke reden is speelcomfort. Perslucht zorgt er namelijk voor dat er tijdens het schieten geen drukverlies is. Daardoor wordt elk balletje met dezelfde snelheid verschoten waardoor er beter gericht kan worden. Ook zorgen wij ervoor dat er altijd voldoende druk in een wapen zit, waardoor u tijdens het spel nooit zonder komt te zitten.