De Paintball Boerderij in Ewijk De Paintball Loods in Rijkevorsel De Airsoft Loods in Rijkevorsel

Paintball Strand

 
menu
Airsoft

Prijs

€34,95 p.p.
 

Inhoud

Pokerchips en pokerkaarten  
Horeca mogelijkheden  
   
 

Locaties

Strand, Boerderij, Loods, Manege
 
 
 

Eisen

Vanaf 6 persoon

 

 

Boek nu

Prijs:   €34,95
inhoud: Pokerchips en pokerkaarten
Locaties:   Strand, Boerderij, Manege, Loods
Eisen:   Minimaal 6 personen

 

Boek nu

Poker arrangement

3/4 uur pokeren
  • Professionele pokerchips en kaarten
  • Eigen inbreng regels mogelijk
  • Meerdere rondes spelen
  • Gratis groepsfoto
€34,95 p.p.

Pokeren bij Paintball Strand:

Pokeren bij Paintball Strand:

Horeca

Natuurlijk is er maar één echt goed begin voor een leuk uitje, en dat is beginnen met de beste menu's van het strand! Geniet van onze heerlijke spareribs, kip of kies voor een quiche. Bereid je voor op een geweldig dagje uit!

Ontvangst

Tijd om het uitje te gaan beginnen, je ontvangt enkele instructies en jullie gaan je omkleden. Je mag tijdens het omkleden gebruik maken van onze gratis kluisjes.

 

Uitleg

Je krijgt speluitleg van het pokeren. We gaan er vanuit dat iedereen bekend is met de regels of deze thuis al heeft doorgenomen. Een hele korte uitleg wordt het dus..

 

 

Pokeren

Het is tijd om te beginnen met het pokeren!

 

Naborrelen

Na zo lang geconcentreerd te zijn is het verrukkelijk om even lekker te ontspannen. Dat doe je met een lekker hapje en een drankje in de gezellige bar.

 

Boek nu!

 

 

  Koop cadeaubon

Poker spelregels

Pokeren

Pokeren is wereldwijd bekend en ook een makkelijk spel om onder de knie te krijgen. Bij Paintball Strand spelen we Texas Hold 'Em Poker. Dit is ook het spel dat het meest gespeeld wordt en populairst is. Op onze locatie krijgt iedereen van tevoren een aantal chips waarmee hij/zij kan meedoen aan het spel. Er is geen vast dealer en deze wordt elke ronde (met de dealer button) onderling verwisseld. 

Het verhogen van de blinds, re-buy en de duur van rondes wordt in overleg van tevoren bepaald. Hier zijn we flexibel in en kunnen hierdoor voor verschillende opties gaan. 

Het is toegestaan om eigen kaarten/chips mee te brengen. Het is echter niet toegestaan om hapjes en drankjes van buitenaf mee te nemen.