De Paintball Boerderij in Ewijk De Paintball Loods in Rijkevorsel De Airsoft Loods in Rijkevorsel

Paintball Strand

 
menu
Evenementen met Paintball, pijl en boogschieten, golf en The Best Burgers in Town

Deze bedrijven gingen je voor

Combineer een gezellig teamuitje of bedrijfsuitje met een flinke portie actie!

Een paintball uitje is een gegarandeerd succes door ons gastvrije team en prachtlocatie!

Eerst ontspannen vergaderen of direct lekker een van onze uitdagende arena’s betreden. Bij Paintball Strand is de keuze aan u. Teamuitjes, bedrijfsuitjes of gewoon met de hele sportvereniging een onvergetelijke dag beleven. Het gebeurt bij het Paintball Strand!

Er is voldoende ruimte voor presentaties of vergaderingen, uitstekende horeca en tal van spannende activiteiten voor een geslaagd feestje.

Paintball Strand biedt altijd maatwerk voor een geslaagd evenement. Maak een mix van Paintball, Airsoft, Handboogschieten, Golf of kies zelf activiteiten die wij voor u op maat organiseren.

Bel 085-8888581!

 

Cadeaubon 

Een cadeau geven aan je werknemers? Geef een paintball uitje cadeau! Koop snel en gemakkelijk een ticket om cadeau te geven via onze ticketshop.

Koop je cadeau

Bel mij terug

Vul je gegevens in en we bellen uiterlijk de volgende werkdag terug.

Activiteiten

Airsoft

Airsoft

Is er échte actie en teamwork noodzakelijk voor een geslaagd evenement? Ga dan voor Airsoft. Twee teams nemen het tegen elkaar op om uitdagende missies te volbrengen. Bij Airsoft wordt gebruikgemaakt van 1:1 replica’s van bestaande wapens. Het uiterlijk komt precies overeen met wapens van het leger en politie. Je schiet met plastic balletjes van 6 mm (BB’s). Spannender dan dit wordt het niet!
Handboogschieten

Handboogschieten

Boogschieten is ideaal als onderbreking tijdens een vergadering, een korte activiteit na bijvoorbeeld paintball, airsoft of golf. Wie van de groep is het meest trefzeker en scoort zoveel mogelijk punten. Op verzoek organiseren we ook speciale challenges met speciale Robin Hood prijzen!
Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt Golf is geschikt voor iedereen en elk niveau. Je hebt geen GVB nodig, maar ook voor de gevorderde speler is er voldoende uitdaging. Pitch & Putt Golf wordt gespeeld op een kleine golfbaan met 18-holes.
De BurgerBar

De BurgerBar

Als je van écht lekker houdt, eet je natuurlijk bij de BurgerBar. Bij de BurgerBar staan we garant voor échte smaak. En echte smaak krijg je alleen als je gebruik maakt van de beste verse producten. Naast de overheerlijke kratjes burgers bieden Paintball Strand en de BurgerBar ook alle ruimte voor catering op maat. Kijk ook eens op deburgerbar.nl voor de volledige menukaart!
Wat kunnen we voor jouw bedrijfsuitje betekenen?

Wat kunnen we voor jouw bedrijfsuitje betekenen?

Uw bedrijf houdt van een uitdaging. Wij ook. Zijn er speciale wensen of ideeën die niet standaard binnen ons aanbod vallen, is dat geen probleem. We organiseren graag een ultiem bedrijfsuitje op maat. Neem contact met ons op en we maken er een onvergetelijk evenement van!

Unieke Xperience

voor uw bedrijf

BunnyRun

BunnyRun

Sta je graag in de belangstelling? Heb je uithoudingsvermogen? Heb je 'balls of steel'? Trek snel het roze konijnenpak aan! Met een full-auto wapen in je hand ren je zo hard als je kunt naar de andere kant van het veld, terwijl iedereen vanaf de kant van het veld zijn wapens op je leeg schiet. Run bunny, RUN! Als beloning voor je opoffering krijg je de volgende ronde het machinegeweer voor een flinke revanche! En een ijskoude halve liter bier natuurlijk!
Ladies Only

Ladies Only

Speciaal voor de dames die wel lekker willen schieten maar niet zo van de blauwe plekken en schrammen houden. We zorgen tijdens de Ladies Night voor extra bescherming en handschoenen, eventueel lichtere wapens en natuurlijk roze overalls! Wil je helemaal niet geraakt worden kun je altijd meedoen met ‘Shoot the Bunny’! Hierbij moet je een van onze marshalls, uiteraard gekleed in een roze konijnenpak, zo vaak mogelijk zien te raken. En na alle actie staat er uiteraard een lekker glaasje bubbels voor jullie klaar!
Beat the Swat

Beat the Swat

Dit zou weleens je enige kans kunnen zijn om te doen waar je altijd van gedroomd hebt. Bij Beat the SWAT speel je 10 minuten met 20 spelers tegen een SWAT-team van 6. De SWAT’s kunnen alleen uitgeschakeld worden met een headshot en hebben een afwijkende kleur paint. Ben je geraakt door een SWAT-member? Dan ben je de rest van het spel uitgeschakeld! Elke 10 minuten wisselt het SWAT-team dus ook jij krijgt de kans om even helemaal los te gaan!