De Paintball Boerderij in Ewijk De Paintball Loods in Rijkevorsel De Airsoft Loods in Rijkevorsel

Paintball Strand

 
menu

Kinderpaintball

Mol het Monster

Paintball: MolhetMonster

Voorzien van een stevige overall, een beschermend maskers en natuurlijk de paintballgeweren speciaal voor kinderen gaan jullie de monsters te lijf! De monsters verschuilen zich in een van onze uitdagende arena’s. Verschuilen ze zich achter een heus zeilschip, enorme tractorbanden of onder autowrakken? Kruip door enorme rioolbuizen of klim in een uitkijkpost om alle monsters te pakken te krijgen. Echt kinderpaintball speel je bij Heldenfeestje! Durf jij het aan?


Beschikbaar op locaties:


Raak de Draak

Boogschieten: Raak de Draak

Echte SuperHelden durven ook de pijl en boog ter hand te nemen! Opperste concentratie en een vaste hand zijn eigenschappen die een held tot SuperHeld maakt. Word een legende en red de stad van de gevaarlijke draak. Laat zien hoe trefzeker je bent met handboogschieten en Raak de draak!


Beschikbaar op locaties:


Pannenkoekenmenu

Pannenkoeken& onbeperkt toverdrank

Geniet van onbeperkt heerlijke pannenkoeken eten én onbeperkt toverdrank. Voor SuperHelden is het van levensbelang om goed te eten, en na een zware inspanning met monsters en draken is het natuurlijk nog belangrijker voor om weer op krachten te komen!


Beschikbaar op locaties: